dijous, 23 de juliol del 2009

Anàlisi de la coalició ICV-EUiA: una relació desequilibrada

Anàlisi del funcionament de la coalició entre Iniciativa per CatalunyaVerds (ICV) i Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) a causa del desconeixament generalitzat de que són dues forces polítiques diferents. L'estudi es fa a partir dels acords que regeixen la coalició, exposant els resultats que dóna a ambdues formacions comparats amb el suport que havien tingut cada una d'elles en el cicle electoral que van concórrer per separat (1999-2000). Llegir-lo



Treball fet per a l'assignatura Institucions Polítiques i Administratives de Catalunya, dirigida pel catedràtic Jordi Matas Dalmases de la Universitat de Barcelona, el desembre de 2008.

5 comentaris:

  1. Ricard !

    M'ha agradat el document! una mica a dies d'ara "desactualitzat" per els fets de les europees, però un bon document en general.

    Salut !

    ResponElimina
  2. Benvolgut Ricard,

    Acabem de conèixer aquest bloc. Ens alegra que surtin iniciatives com aquesta. Et passem l'enllaç del nostre bloc (col•lectiu) que també intenta analitzar la realitat des d'un punt de vista politològic.

    Fins una altra.

    ResponElimina
  3. Astallon, els treball és fet mesos abans de tot el procés de les europees, encara que aquestes no es van escapar de la lògica que previsible.

    Pati Descobert, benvinguts (em sembla que sou colla,oi?) espero penjar coses que us interessin i visitar regularment la vostra plana web. Així entre tots aportem visions politològiques sobre la realitat o parceles de la realitat.

    ResponElimina
  4. Bones Ricard!

    Clar que si, si ja ho dic "una mica a dies d'ara..." i està fet a finals de 2008 per el que he vist.

    De totes formes, et felicito, és una eina discursiva prou potent front tant "triunfalisme" d'alguns :P. Siguem curosos i precavits, i les coses sortiran molt millor :)

    Salut !

    ResponElimina
  5. Sí, som una bona colla. Quatre, per ser exactes.

    ResponElimina